Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 750 g nieuwe aardappelen, overlangs in vieren gesneden 1 el olijfolie, extra vergine 4 kleine forellen, à circa 275 g,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 6 verse forelfilets à 150-200 g met huid, * 6 jeneverbessen, * 1 theel korianderzaad, * 5 zwarte peperkorrels, * 20 g zout, * 15 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 ijsblokjes zout en versgemalen zwarte peper 140 gr. waterkersblad, gewassen en grof gehakt 3 hardgekookte eieren, gehakt 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse forellen Voor 1 ltr pekel 1 ltr Water 100 g Zout 50 g Suiker 1 stukje Foelie 1 Pepertje 2 Jeneverbessen Grof gemalen gemengde peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten voor gewoon dieet: 5-6 dl visboullion, 500-600 gram visfilet (gemengde vissoorten bv snoekbaars, forel, zalm, kabeljauw enz) in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen 4 eetlepels bloem 2 forellen 1 eetlepel fijngehakte peterselie (diepvries) 2 eetlepels kappertjes 1 schaaltje pofaardappels met[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g aardappels (in stukken) 4 forellen 2 eetlepels zonnebloemolie ½ citroen (in plakjes) 15 g verse dille (fijngesneden) 2 komkommers[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el amandelschaafsel 100 g roomboter (op kamertemperatuur) 1 teen knoflook (geperst) ¼ tl gemalen komijn (djinten) 2 el geroosterde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 1 citroen 4 forellen 8 eetlepels olijfolie extra vierge 8 groene asperges 350 g bloemkoolroosjes 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkel 2 trostomaten 16 zwarte olijven zonder pit 1 zakje verse dragon (15 g) 3 eetlepels citroensap 1 eetlepel olijfolie met[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el mayonaise 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje verse dille ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 tl grof zeezout 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen 2 eetlepels citroensap 8 takjes tijm 2 eetlepels olijfolie 1 portie citroen (aïoli (zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek)) zet[...]
Bron: ah.nlNa het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGegrilde forel met rucola en salsa verde Ik was de afgelopen weken aan het Gardameer. Heerlijk gegeten, natuurlijk heel veel ijsjes en de specialiteit van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 10 personen Ingrediënten 10 personen: 5 verse forellen 250g roomkaas (zonder kruiden) peterselie (1bosje) 1 teen knoflook, fijngehakt 1 pot fond[...]
Bron: smulweb.nl