Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 250 g zalmfilet versgemalen zwarte peper zeezout 1 eetlepel zonnebloemolie ½ potje geraspte mierikswortel (a 140 g) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 komkommer 2 limoenen 2 x 250 gr kabeljauwfilet 1 ei 4 eetlepels bloem 2 bosuitjes (in ringetjes) 1 rode peper 100 ml gembersiroop[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 250 g kabeljauwfilet, of andere witvis - 1 el rode curry pasta - 1 limoenblaadje, fijngehakt - 2 el verse koriander, fijngehakt - 1 el vissaus[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 1 rode peper (zonder zaadjes) 3 takjes koriander 250 g kabeljauwfilet (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g kabeljauwhaasjes (AH Excellent) 2 rode pepers 4 limoenen (uitgeperst) 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 2 tl suiker (AH[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 eetlepels olie 1 ui (gesnipperd) 4 teentjes knoflook (gesnipperd) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 16 groene olijven (in plakjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik paksoi (in stukjes) 1 schaal haricots verts ((150 g), schoongemaakt) 400 g kabeljauwfilet 2 cm verse gember ((zakje 150 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tl sesamolie 300 g zalmfilet (zonder vel en graten) 300 g witvisfilet (zonder vel en graten (bijv. kabeljauwhaasje)) 1 el sesamzaad 2[...]
Bron: ah.nlIedereen heeft momenteel de mond vol over de hondshaai, vorige week verkozen tot vis van het jaar door VLAM. Welnu, ik ga in mijn eentje een pleidooi houden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePittige Viskoekjes Ik vind vis erg lekker... En ik heb al meer gezegd, ik eet het veel te weinig... M`n wederhelft is niet kapot van vis en ik eet het dan ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHeel veel tropischer dan Latijns Amerika kan het niet worden, dus heb ik even een authentiek fris Peruaans visreceptje om weten te toveren tot een fantastisch[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een lekker en makkelijk recept van Alison Roman. Ik kende haar van Bon Appétit waar ze tot 2015 food editor was en daarna werd ze de favoriete columniste[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl