Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
Ergens vorig jaar was ik als bezeten op zoek naar tamarindepasta. Dit kwam regelmatig terug in recepten in de boeken van Yotam Ottolenghi en ik wilde dat dus[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be300 g snelkookrijst 2 rode pepers 1 prei 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g) 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml) 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 eetlepels boter 400 g koolvisfilet (diepvries) 2 eetlepels bloem (gezeefd) 250 ml slagroom 1 eetlepel gedroogde dille 400 g snelkook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 2 el olijfolie 1 zak Mexicaanse wokgroenten (750 g, diepvries) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 blik tomatenblokjes (400 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g snelkookrijst 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 2 rode pepers 100 ml lichte sojasaus 3 eetlepels sesamolie 200 ml sake (slijter) 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blikje zalm ((ca. 200 g), uitgelekt) 12 trostomaten 250 g pilavrijst (voorgekookt) ½ citroen (geraspt en geperst) 2 sneetjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 eetlepels olijfolie ½ pak risottorijst (pak a 500 g) fruitpeper (molentje (70 g)) 1 pot visfond (380 ml) 2 zakken Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIk ben heel sociaal. Letterlijk, ik zou babbelen "tegen een hond met een hoedje op" (oude, West-Vlaamse uitspraak van mijn moeder), maar ook figuurlijk. Ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAardappelen hebben tegenwoordig vaak een slechte naam. Ik begrijp dat elke dag aardappelen eten niet echt de gezondste keuze is maar helemaal geen aardappelen[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 400 gr basmati rijst 1 limoen 3 lente-uitjes 500 gr stevige visfilet (bijv. roodbaars, pangasius of zalm) 600 gr sperzieboontjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 el arachideolie 400 g wilde spinazie 2 uien 4 cm verse gember 2 el garam masala (specerijenmengsel, blikje) 1 schaal tastytomtrostomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 600 ml visbouillon dunne reepjes citroenschil 1 laurierblaadje 250 g jonge worteltjes 250 g jonge courgettes 450 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 13 februari Best wel wat werk, maar erg leuk om te doen, en ook nog lekker. Voor 4-6 personen 11 plakjes bladerdeeg, 1 geklutst ei, 3 hardgekookte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 250 g zilvervliesrijst 1 ui 1 paprikamix (3 stuks groen en rood en geel) 2 el olijfolie 400 g koolvisfilets 400 g tomatenblokjes 2 el[...]
Bron: ah.nlGoedenavond!! Er is een groot mysterie gaande. Eén van de eerste blogposts die ik schreef, was die met het recept van deze koolvis met roomkaas uit de oven en[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 350 g rijst 1 blikje ansjovisfilets (in olie (46 g)) 2 uien (gesnipperd) 2 theelepels kappertjes (potje) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 400[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 70 g yellow curry paste 1 ei 2 el maizena 6 el arachideolie 1 paksoi 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 2 rode pepers 1 prei 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g) 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml) 3[...]
Bron: ah.nl