Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 226 recepten
voor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie 110 ml sinaasappelsap 3 eetlepels limoensap 1 eetlepel tequila 1 eetlepel geraspte limoenschil 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg zwaardvissteaks 2 eetlepels citroensap 110 ml droge sherry 1 eetlepel gember, fijngesneden 285 gr mango chutney[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: * 2 fijngehakte knoflooktenen, * 5 cm fijngehakte verse gemberwortel, * zeer fijngeraspte schil van 1 limoen, * 1 (milde) rode[...]
Bron: smulweb.nlBenodigdheden: 5 blaadjes gelatine 200ml visfond (pot) 250g gerookte zalm 75ml crème fraiche 200ml slagroom 2 eiwitten Bieslook Bereidingswijze: 1. Week de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk ben het levende voorbeeld dat je smaak verandert met de jaren. Vroeger wilde ik geen eens garnalen proeven laat staan dat ik ze ook nog eens op ging eten.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 500 g reuzegarnalen (diepvries) 2 el olie 2 el Thaise groene currypasta 400 ml kokosmelk ½ limoen 2 el donkerbruine basterdsuiker 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g romaatjes (bakje à 250 g) 1 avocado 1 citroen 8 el tomatensap 2 druppels tabasco (flesje) 150 ml worcestershiresauce (flesje) 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nl