Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 500 gr krielaardappeljes, niet geschild 80 gr boter, apart te verwerken 2 grote tomaten, ontveld en in blokjes 200 gr sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ca 750 gram witvis of kabeljauw of zalm of roodbaars . 1 pakje soepgroente 250 gram / 200 gram champignons 1 eetlepel bieslook /en 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 eetlepels olijfolie 1 bakje gesneden champignons (125 g) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 gele paprika (in reepjes) 1 zak Provençaalse[...]
Bron: ah.nlVrijdag visdag, ditmaal in meer oosterse sfeer. Een pak aan gezonde groenten en vis, met een lekkere saus, meer moet dat toch niet zijn ? BEREIDING (2 pers) :[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beVandaag stond er een vis gerecht op het menu. En ik ben ook gaan koken voor morgen een halloween taart klaar te hebben. Het vis gerecht: - 2 stukjes kabeljauw[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beDat mijn moeder een hekel heeft aan koken is een understatement. Nog steeds krijg ik rillingen bij de gedachte aan de grauwe zompige massa van een niet te[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comvoor 4 personen -1 kg kabeljauwfilet (liefst staartstuk) -8 Zeeuwse Creuses (oesters) -8 blaadjes witte of groene kool -1 sjalotje -1 dl witte droge wijn -150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor de bouillon:-soepgroenten-laurierblad-takje tijm-peper-zout-1/2 citroen-1 stuk kabeljauw of rogvleugel Voorbereiding Trek[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kabeljauwfilets van Iglo. (4 in een pakje) 1 aubergine, 1 courrgette, uien, niet te grote champignons, potje pastasaus met funghismaak, zout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 6 eetlepels olijfolie, plus nog een beetje om mee in te vetten 1,3 kilo kabeljauwfilet, dunne gedeelte van de staart verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nl