Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 4 pangasiusfilets (diepvries) 1 bakje roze garnalen 2 winterpenen 3 grote uien 5 grote tomaten 3 bosuitjes 3/4 bakje Philadelphia bieslook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 cm verse gemberwortel 3 bosuitjes 1 liter kippenbouillon (van tablet) 3 el droge sherry 1 el lichte sojasaus 200 g kabeljauwfilet (of[...]
Bron: ah.nlLekker en heel snel te maken. Ingrediënten: 2 eetlepels zonnebloemolie 1 bosje lente-/bosui (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 theelepels sambal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlToen we laatst de kookworkshop voor de stoomoven deden bij het Miele Culinary Institute, maakten we een verukkelijk gepocheerd zeebaarsje met tomatensalsa.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (in plakjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 6 zongedroogde tomaten ((potje 295 ml),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 stukken zalmhaasje (a 125 g) 2 theelepels garam masala (Indiaas kruidenmengse, potje a 65 g) 1 theelepel citroensap 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries, pakje a 450 g) 3 bosuitjes 8 plakjes cheddar (kaas) 2 verse zalmfilets (a 250 g) 1 ei 1½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 blikjes tonijnmoot naturel (in water (a 130 g)) 1 blikje maiskorrels ((150 g), uitgelekt) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringen) 2 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote kruimige aardappelen (geschild) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 2 x 300 g prei (in ringen) 3 eieren 2 el grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje bosui (3 stuks) 2 zakjes peen julienne (a 150 g) ½ potje Amsterdamse uien ((a 340 g), uitgelekt) 4 el olijfolie extra vierge 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 2 potten vleesfond (a 380 ml) 600 g zeewolffilet (op kamertemperatuur) 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 6 el hoisinsaus (flesje 175 ml) 1 schaal kipfilethaasjes (320 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Krab vulling: 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gehakte ui 1 theelepel gehakte bosui 1 theelepel knoflook, geperst 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 300 g zalmfilet 8 g dille (bakje 15 g) 3 takjes platte peterselie 1 bosui 2 el kappertjes 1 el olijfolie 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 gram gefileerde Noorse zalm, in vier gelijke stukken - 6-8 stelen van bladpeterselie, grof gesneden - 2 bosuitjes of 1 dunne prei, grof[...]
Bron: smulweb.nl