Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 citroen of 1 limoen 2 tl vloeibare honing 2 el lichte sojasaus 4 middelgrote sint-jakobsvruchten, circa 200 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 espressokopjes pandanrijst 10 á 12 ontdooide, ontdarmde grote garnalen 1 eetlepel honing 2 á 3 eetlepels Japanse sojasaus (of[...]
Bron: allrecipes.nlRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 500 g zalmfilet (diepvries) 5 el Japanse sojasaus (fles 250 ml) 2 el honing 500 g broccoli 3 el zonnebloemolie 2 uien 250 g mihoen (pak) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmfilets (van 120 g elk met vel, geschubd en graten verwijderd) 2 zakjes groene thee olijfolie 1 blik kokosmelk (light, 400 g) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 2 el sesamzaad (bakje 100 g) 1 bos peen (schoongemaakt) 4 el olie 2 el vloeibare honing 6 el sojasaus (flesje 150 ml) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tl sesamolie 300 g zalmfilet (zonder vel en graten) 300 g witvisfilet (zonder vel en graten (bijv. kabeljauwhaasje)) 1 el sesamzaad 2[...]
Bron: ah.nlIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet grootste succes deze week was zonder twijfel de zak norivlokjes van Saitaku, welke je over rijst en dergelijke kan strooien. Het gaat om krokant geroosterd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGemaakt voor een persoon (zonder asperges) De afgelopen maanden heb ik, na het lezen van het enthousiasme waarmee Melissa Clark in de New York Times over[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBron: Dagelijkse Kost Een fantastische barbecuesalade van Jeroen Meus! Om je vingers van af te likken! Ingrediënten : 4 eetlepels ketchup 1 eetlepel mosterd 2[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seSteeds neem ik me voor om vaker vis te eten, maar het komt er maar niet van. Op de één of andere manier zit het niet in mijn systeem. Na het eten van deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com