Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 grote zeebaars van 1,5 kilo. Liefst lijngevangen en schoongemaakt, hoeft niet geschubd. 2 á 3 dorades gaat ook goed. 2 citroenen in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 750 gr rivierkreeft vlees, 500 ml sinaasappel sap gezeefd, 100 ml pernod, 100 ml cointreau, 100 gr kristal suiker, 2 venkels, 2 granny[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 18 grote garnalen ongepeld (3 pp) 75gr pp zalm 75 gr pp kabeljauw 2 tenen knoflook 2 sjalotten 1 grote venkel knol 4 tomaten 1 rode paprika 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4el olijfolie 1dl visfond 8 kleine zilveruitjes 8 mini meiknolletjes 1 rettich of koolrabi 8 champignons 50gr peultjes 12 cherry tomaatjes 0.5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 velletjes bladerdeeg (diepvries); 500 gr zalmfilet; 150 gr Hollandse garnalen; 2 dl witte wijn (bv riesling of chardonnay); 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote artisjokken, sap van 1 citroen, Geraspte schil van 2 citroenen, 4 el olijf olie, 2 venkelknollen, 1 kilo kabeljauwfilets, 6 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 venkelknollen 4 kabeljauwfilets (diepvries) 1 citroen peper en zout muskaatnoot peterselie 4 eieren 2 dl olijfolie Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 hele zalm van ongeveer 1 kg tot 1 1/2 kg,schoongemaakt en ontschubd. -4 flinke handen vol groene kruiden naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 pak puree voor ovenschotel 2 eetl provencaalse kruiden zout en peper 1 grote venkel 2 eetl boter scheutje witte wijn 400 gr kabeljauwfilet 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]
Bron: smulweb.nl