Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is weer een recept van de Baskische kok Martin Berasategui. Het lijkt op het vorige recept kabeljauw met aardappelen uit de oven en is even lekker. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk stond in de Aziatische toko voor mắm tôm, Vietnamese gefermenteerde garnalen pasta. Ik wist dat het toko-meisje uit Vietnam kwam en toen ik haar het recept[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 stokjes: 150 gr kabeljauwfilet 150 gr garnalen (geen Hollandse) 1 rode peper, lombok of rawit 1 tl gemalen of 3 cm verse koenjit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNou ja, in de verste verte nog niet. Het is een versimpelde uitvoering van een voorgerecht van chef Daniel Humm's sterrenrestaurant NYC's Eleven Madison Park,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel smakelijk recept uit de Griekse keuken van kookboekenschrijfster Diane Kochilas. Kakelverse vis bereid ik altijd zo simpel mogelijk, maar diepvriesvis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 20 of 24 grote garnalen (maat 16/20), gepeld en schoongemaakt 1 groot ei 1 kleine knoflookteen ¼ tl zout ¼ tl gemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het hier al vaker over de topkok met weet niet hoeveel Michelin sterren Martin Berasatgui gehad. Hij is vaak te gast in het Spaanse TV programma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk las dit recept vandaag op het blog van mijn zus en herinnerde mij dat ik het ook ooit gemaakt had, maar nog bij mijn weeskindertjes lag: foto's zonder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSalmoriglio - sammurigghiu in het Siciliaans, is een typische Siciliaanse dressing van olijfolie, citroen, verse oregano en soms knoflook die vaak bij[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTonno a sfincione heet dit Siciliaanse gerecht. Sfincione of s finciuni is de Siciliaanse pizzabodem, die van een ander deeg gemaakt wordt dan in Napels. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSappige tonijn uit de oven met tomaat,oregano, knoflook en kappers Meestal staat in de recepten: grill de tonijn om en om als een biefstuk, de binnenkant moet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMexicaans; weer eens iets anders dan garnalen met knoflook en peterselie of de Aziatische varianten. Ingrediënten: 2 eetlepels olie 500 gram middelgrote[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl