Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 190 recepten
voor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 500 gr krielaardappeljes, niet geschild 80 gr boter, apart te verwerken 2 grote tomaten, ontveld en in blokjes 200 gr sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr gezouten kabeljauwfilet 100 gr rozijnen 3 middelgrote aardappels 2 kleine tomaten 15 ontpitte groene olijven 2 grote rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwfilets 1 ons Serrano- of andere Mediterrane ham 1 courgette 1 rode paprika 15 cherrytomaatjes 10 zwarte olijven 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlEen heerlijke viscurry met kabeljauw en garnalen. De zoete aardappelsmaak combineert heerlijk met de vis en de 'pittige' currysmaak. Ik heb de curry geproefd[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 el sesamzaad (bakje 100 g) 2 x 200 g kabeljauwhaasjes 50 g boter 8 vellen filodeeg ((pak 10 vellen), ontdooid) zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g winterpeen (in plakjes) 1 zak aardappelschijfjes (450 g) 500 g kabeljauwfilet (in 4 stukken) 1 flesje kookroom (light (250 ml)) 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g zalmfilet versgemalen zwarte peper zeezout 1 eetlepel zonnebloemolie ½ potje geraspte mierikswortel (a 140 g) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nl