Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Het nieuwe jaar is vandaag 22 dagen oud. Al die tijd heb ik nog geen stukje vlees gegeten, in ieder geval niet bij de warme maaltijd. Er was wat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com200 ml kippenbouillon, 1 el hoisinsaus, 2 el ketjap manis, 1 dunne prei, in dunne ringetjes, 1 el suiker, 4 kleine makreelfilets met vel, 2 el zonnebloemolie,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt belegen kaas 1/2 middel groot geraspt ui[...]
Bron: smulweb.nlMisschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 400 g rijst 1 komkommer 4 el azijn 1 tl zout 2 tl suiker 2 gerookte makreel 2 uien 1 teen knoflook 2 el olie 2 el sambal oelek zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g broccoli 250 g witte rijst (zak a 1 kg) 2 uien 250 g cherrytomaatjes 1 pakje gestoomde makreel (ca. 350 g) 3 eetlepels zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlMmmm zalm.. Vergeten jullie niet minimaal 1 keer in de week vette vis te eten? Zoals bijvoorbeeld zalm en makreel. Zitten namelijk hele gezonde (omega 3)[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet nieuwe jaar is vandaag 22 dagen oud. Al die tijd heb ik nog geen stukje vlees gegeten, in ieder geval niet bij de warme maaltijd. Er was wat kippenbouillon[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn 2012 is een soortgelijk recept van de Spaanse kok Martin Berasategui, kok met de meeste Michelin sterren van Spanje, op dit blog verschenen. Omdat het zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 500 g gemengde gerookte vis bijv. zalm, heilbot, tonijn of makreel -10 grote garnalen desgewenst -1 dl mayonaise voor de rode mayonaise -1[...]
Bron: smulweb.nl