Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ik ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com400 gr zalmfilet 2 bosuitjes 1 rode peper 1 zakje verse koriander 1 eetlepel rode currypasta(pot thai kitchen) zout peper 1 limoen 2 eetlepels olie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g zalm (stuk, biologisch) 1/2 komkommer (geschild) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 bakje koriander ((15[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g basmatirijst (zak a 1 kg) 1 eetlepel Indiase currypasta (mild (pot a 283 g)) 1 blik kokosmelk (400 ml) 300 g pangasiusfilet 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el zonnebloemolie 1 rode paprika (in stukjes) 1 komkommer (geschild) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in schuine ringetjes) 5 el tikka[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g wilde en witte rijst 500 g cherrytomaten 1 rode peper 15 g koriander 1 rode ui 1 limoen 3 el olijfolie knoflook/chilipeper 1 komkommer[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauw (in stukken van 2 cm) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 rode peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 stukken zalmhaasje (a 125 g) 2 theelepels garam masala (Indiaas kruidenmengse, potje a 65 g) 1 theelepel citroensap 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 el olie om in te bakken, 1 rode paprika, 1 komkommer, 6 bosuien, 5 el. tikka masalasaus, 1 bekertje slagroom (125 ml.), 400 gr. zalmfilet, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram surimi krabvlokken - 200 gram gerookte zalm - 1 limoen of citroen - 1 eetlepel sesamzaad of pijnboompitten - 100 gram rucola of[...]
Bron: smulweb.nl