Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse zalmfilets met vel 4 e olijfolie 1 e vers citroensap 1 t dijonmosterd Zeezout Zwarte peper vers gemalen Cherry tomaten (gehalveerd) 1[...]
Bron: smulweb.nlVoorgerechtje van garnalen met een simpele frisse saus. Wat heb je nodig (2 personen ) : - 8 grote garnalen - 1 teentje knoflook, fijngeperst - 25 gram[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten 750 g aardappels (in stukken) 4 forellen 2 eetlepels zonnebloemolie ½ citroen (in plakjes) 15 g verse dille (fijngesneden) 2 komkommers[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bol knoflook 3 el olijfolie 1 citroen (schoongeboend) 1 kruimige aardappel (geschild) 1 bekertje slagroom (125 ml) ¼ bloemkool (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels zonnebloemolie 1 rode ui 300 g tijgergarnalen (diepvries zak a 500 g) 3 theelepels kerriepoeder 2 rode puntpaprika's 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 418 g rode zalm (blik) 1½ el verse majoraan 250 g ricotta 2 eieren 1 mespunt citroenpeper 4 tastytomtomaten 1 bladerdeeg, bodem voor[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 stukken zeewolf (van 125 gram) 1 blik groene kidneybonen (400 g) 1 pot geroosterde paprika's (op olie, uitgelekt) 4 teentjes knoflook (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zalmfilets (a 600 g) 1 citroen 1 zakje Italiaanse (kruidenmix (20 g)) 3 tenen knoflook (geperst) 200 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje verse basilicum (15 g) 1 limoen (schoongeboend) ½ theelepel chilivlokken zeezout (grof) 10 ml olijfolie extra vierge 2[...]
Bron: ah.nlZeebaars is gelukkig goed verkrijgbaar op de Utrechtse zaterdagmarkt. In de vroege ochtend keuren Vietnamezen en Chinezen de zeebaars door de kieuwen open te[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk eet te weinig vis. Af en toe maak ik wel tonijnsalade (daar ben ik gek op) maar verder moet ik eerlijk bekennen dat ik vrijwel geen vis eet... Tijd dus om[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nl