Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Vis, we hebben er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Deze koekjes vinden we heerlijk maar ook vaak vinden we vis wat tegenvallen. Evert verwoorde het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 blikjes ansjovisfilets (a 46 g) 3 uien 1 pak aardappelschijfjes (700 g) 1 flesje kookroom (light, 250 ml) 2 eieren 3 theelepels knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 418 g rode zalm (blik) 1½ el verse majoraan 250 g ricotta 2 eieren 1 mespunt citroenpeper 4 tastytomtomaten 1 bladerdeeg, bodem voor[...]
Bron: ah.nlDat mijn moeder een hekel heeft aan koken is een understatement. Nog steeds krijg ik rillingen bij de gedachte aan de grauwe zompige massa van een niet te[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 400 gr kabeljauwfilet (diepvries) 1 blik (400 gr) gepelde tomaten 1 1/2 eetlepel olie 1 teentje knoflook 4 eieren 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nl350 g zalmfilet 3? el melk 225 g gerookte zalmsnippers 2 eieren 2 eierdooiers 2 dl creme fraiche 1 el gehakte verse dragon 175 g geitenkaas, verkruimeld[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zalm van ongeveer 1 kg (of de staart van een grote zalm) * 1 roodbaars van ongeveer 1 kg * verse tuinkruidenmengeling * look * boter * witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 plakjes deeg voor hartige taart(uit diepvries), 3 bosuitjes, 1 tomaat 100 gr surimi(imitatiekrab), 3 scharreleieren, 1 dl slagroom, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 plakjes deeg voor hartige taart(uit diepvries), 3 bosuitjes, 1 tomaat 100 gr surimi(imitatiekrab), 3 scharreleieren, 1 dl slagroom, 3[...]
Bron: smulweb.nl350 g zalmfilet 3? el melk 225 g gerookte zalmsnippers 2 eieren 2 eierdooiers 2 dl creme fraiche 1 el gehakte verse dragon 175 g geitenkaas, verkruimeld[...]
Bron: smulweb.nl