Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 175 recepten
voor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 4 scholfilets, à circa 150 g peper en zout een stuk verse gember van 2 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 citroenen 55 g verse witte broodkruimels 3 el fijngehakte peterselie 2 teentjes knoflook, uitgeperst peper en zout 4 stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlHet is een schande. Het recept voor deze verrukkelijke zalm is al zo lang bij mij bekend, maar hij staat nog niet hier op mijn blog. Schandalig. Maar vandaag[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlvoor 4 personen 2 kleine pijlinktvissen (650 gr niet schoongemaakt of 300 gr schoongemaakt) 1 eetl. shaoxingwijn (rijstwijn of droge sherry) 3 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het aardappeldeeg 150 g bloem ½ theel. kurkuma 100 g gare aardappel, fijngestampt 100 g koude margarine, in blokjes 1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 duopak krieltjes (700 g) 3 eetlepels olijfolie 300 g pangasiusfilet (vis) 1/4 l visbouillon (van 1/2 tablet) 2 zakken Hollandse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g pangasiusfilet 1 rode paprika (zonder zaadlijsten) 2 tenen knoflook 4 el slagroom 4 el bladpeterselie (grof gehakt) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlEen heerlijke viscurry met kabeljauw en garnalen. De zoete aardappelsmaak combineert heerlijk met de vis en de 'pittige' currysmaak. Ik heb de curry geproefd[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 1 bloemkool 1 zak aardappels (kruimig (450 g), geschild) 1 blik kokosmelk (400 ml) 1 citroen ½ eetlepel kerriepoeder 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote aardappel (vastkokend) 1 el mayonaise 3 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn (fles 500 ml) 1 tl suiker 1 tl kerriepoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr gezouten kabeljauw 240 ml olijfolie 4 middelgrote uien, gesneden 1 theelepel gehakte peterselie 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl