Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram surimi of echt crab-vlees 3 beschuiten 6 el mayonnaise 1 el limoen sap 3 gesnipperde lente-uitjes 1-2 el gesnipperde peterselie 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -3 kreeften elk van 600 g -6 liter visfumet om de kreeften te koken VOOR DE VISFUMET: -4 kg koppen, graten, vellen en afsnijdsels van tong,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor de bouillon:-soepgroenten-laurierblad-takje tijm-peper-zout-1/2 citroen-1 stuk kabeljauw of rogvleugel Voorbereiding Trek[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram surimi of echt crab-vlees 3 beschuiten 6 el mayonnaise 1 el limoen sap 3 gesnipperde lente-uitjes 1-2 el gesnipperde peterselie 1 el[...]
Bron: smulweb.nl