Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten 25 g rucola (zak à 75 g) 200 ml olijfolie 460 g zalmhaasjes (zalmhaasje à 230 g) 300 g gerookte zalmfilet (pakje à 100 g) 1 citroen 15 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten (bakje 80 g) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g)) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zakje peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zalmfilet 15 g basilicum (bakje) 40 g pijnboompitten (bakje à 80 g) 4 el olijfolie zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el pijnboompitten (zakje 65 g) 200 g gekookte bieten ((schaal 500 g), geschild) 1 rode ui (gesnipperd) 1 el balsamicoazijn (flesje 250 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g couscous (pak a 400 g, Biologisch) 1 handsinaasappel 1/2 zak rucolasla (a 75 g) 1 eetlepel citroensap 3 eetlepels olijfolie 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g reuzengarnalen ongepeld (zak à 500 g) 2 uien 4 el olijfolie 100 ml droge witte wijn 40 g blanke rozijnen 50 ml wittewijnazijn 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 65 g pijnboompitten (zakje) 1 teen knoflook 25 g Parmezaanse kaas 30 g basilicumblaadjes 5 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet 500 g[...]
Bron: ah.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen Zalm Salade Ijsberg sla boontjes bleek selderij lente uitje cherry tomaatjes pijnboompitjes Dressing: Mayonaise citroensap peper & zout dille[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 à 3 blikjes tonijn op olie, uitgelekt (bewaar een beetje olie) - 3 el pijnboompitten, geroosterd - citroenrasp van 1 citroen - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 2 ons verse Heilbot 1 theel. balsamico-azijn 1 theel. kikkoman 2 theel. citroenolie peper uit de molen 1 eetl.fijngesneden bieslook + wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr gezouten kabeljauwfilet 100 gr rozijnen 3 middelgrote aardappels 2 kleine tomaten 15 ontpitte groene olijven 2 grote rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwfilets 1 ons Serrano- of andere Mediterrane ham 1 courgette 1 rode paprika 15 cherrytomaatjes 10 zwarte olijven 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 200 g penne rigate (of andere stevige pasta) 4 eetlepels olijfolie 2 visfilets met mediterrane marinade (koelvak) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: ah.nl