Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten 1 komkommer (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) ½ bakje basilicum ((a 15 g) blaadjes grof gesneden) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 courgette (in de lengte gehalveerd) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 cm verse gember (geschild) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr spercieboontjes (schoongemaakt, evt gehalveerd) 4 witvisfilets van elk ca 150-200 gr (bv kabeljauw, schelvis of tongfiletjes) 2 el[...]
Bron: smulweb.nlNou, die visballetjes van de vorige blogpost zijn een hit bij ons thuis. Ik heb ze nu al meerdere keren gemaakt in allerlei verschillende smaken. Rode pesto is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze sticky garnalen met sesam zijn een lekker borrelhapje of gaan prima bovenop de noodles met wokgroenten. Je kunt ze ook aan stokjes rijgen en met wat sla[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 300 g rauwe ongepelde zoutwatergarnalen (diepvries) 200 g peultjes 300 g zalmfilet 1 el sesamolie (flesje) 1 limoen 5 el oestersaus (flesje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak tijgergarnalen (diepvries, 500 g) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 zak Chinese roerbakmix (400 g) 2 zakken noodles (straight to wok, a 300[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 zalmhaasjes met huid 2 el oestersaus zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Bereiden print Dep[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 1 blik kikkererwten (400 g) 2 el Thaise Vissaus (Nuac Nam) 1 dl milde olijfolie 1 sjalotje 2 el sesamolie[...]
Bron: ah.nl1 zalmfilet per persoon 300 gr brocolli Verse gember, 1 cm fijngehakt Rode peper, fijngehakt 2 koflookteentje in plakjes Sojasaus Oestersaus sesamzaadjes[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 4 zalmfilets of zalmmoten 2 el olijfolie zout en versgemalen peper 1 bakje oesterzwammen 2 el zonnebloemolie 2 sjalotjes, fijngesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Oesters: 6 oesters (creuse, nummer 2) 1⁄4 prei 1⁄2 klontje boter peper zout Mousselinesaus: 1 ei 90 g boter (om te klaren) 1[...]
Bron: smulweb.nl