Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 325 recepten
voor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g pangasiusfilet 1 citroen, schoongeboend 25 g boter 3 kleine uien, in ringen 250 ml crème fraîche light 2 el kappertjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 karper van ca 2 kg 1 ui 250 g champignons 6 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 bosje peterselie 1/8 ltr witte wijn Zout en peper Voor de garnering[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 groene paprika 1 groene peper 1 ontvelde vleestomaat 1 zachtzure appel 25 gr. boter 30 gr. bloem 500 gr. diepvrieskoolvisfilet 2.5 dl.[...]
Bron: smulweb.nlIk ben het levende voorbeeld dat je smaak verandert met de jaren. Vroeger wilde ik geen eens garnalen proeven laat staan dat ik ze ook nog eens op ging eten.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nl2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]
Bron: smulweb.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nl