vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder tagliatelle peper

Gevonden 19 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Thaise viskoekjes met dipsaus

Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Pangasiusfilet met citroen-kruidentopping

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 4 stukken pangasiusfilet (van ca. 125 g) 3 el platte peterselie (fijngehakt) 1 el verse munt (fijngehakt) 3 el[...]

Bron: ah.nl

Garnalen met verse kruiden

Ingrediënten Porties : 4 3 eetl. fijngesneden verse peterselie 3 eetl. fijngesneden verse munt ½ theelepel citroenraspsel 3 theel. citroensap 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauw met salsa verde

Ingrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 teen knoflook, geperst geraspte schil en sap van 1 citroen 4 dikke moten kabeljauwfilet met vel, elk ca. 125[...]

Bron: allrecipes.nl
 Pulled zalm met granaatappelsalade en Thaise[...]

Bron: Dagelijkse Kost Een fantastische barbecuesalade van Jeroen Meus! Om je vingers van af te likken! Ingrediënten : 4 eetlepels ketchup 1 eetlepel mosterd 2[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se
Krokante Visfilet met Vietnamese salade

Een lichte en frisse maaltijd voor zomerse dagen Ingrediënten: 2 el arachide- of zonnebloemolie 4 visfilets met huid, zoals barramundi, zeebaars of zalm kan[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis-Chorizo en Tuinbonen

Het recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Rivierkreeftjes

Nu ik steeds vaker een rivierkreeft op het fietspad tegenkom, ben ik me eens gaan verdiepen in dit beest en kwam schokkende feiten tegen. Het gaat om meerdere[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl
Zalm met gebakken aardappelen en erwtjes

Ingrediënten 1 kg aardappels (vastkokend) 1 citroen (schoongeboend) 8 eetlepels olie 2 x 2 zalmfilets 450 g tuinerwten (extra fijn (diepvries)) 1/2 zakje[...]

Bron: ah.nl
Gemarineerde makreel op z'n Oosters

Rauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Garnalencurry

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]

Bron: ah.nl
Botervis, Thaise saus, daikon, limoen krokant

Een speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl
Zwaardvis met relish van nectarines

Ingrediënten Porties : 4 1 kleine rode chilipeper 1½ eetl. rode-wijnazijn zout 500 g nectarines, in blokjes van 1 cm 1 rode paprika, in ruitjes van 1 cm[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise garnalen met bananen en komkommersalsa

Ingrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise garnalen met pikante pinda-limoen[...]

Ingrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Visfilet met kruidenkorst!

Ben je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]

Bron: smakelijck.blogspot.com
Tonijn met lekkere umami tomatensaus

Ingredienten: 4 plakjes tonijn 1 teen knoflook, geplet beetje olijfolie 1 blik (400 ml) gepelde tomaten 4 eetlepels Thaise vissaus ¼ van een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met champagne, venkelcr

voor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy