Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Ingrediënten 1 komkommer (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) ½ bakje basilicum ((a 15 g) blaadjes grof gesneden) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmhaasjes met huid 2 el oestersaus zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Bereiden print Dep[...]
Bron: ah.nlGekookte spaghetti van gisteren en garnalen uit de diepvries....toch iets Thais :-)[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 4 forellen 50 g spekblokjes 150 g half-om-halfgehakt 2 eetlepels oestersaus 2 eetlepels lichte sojasaus 2 eetlepels olie 2 eetlepels droge[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g rauwe ongepelde zoutwatergarnalen (diepvries) 200 g peultjes 300 g zalmfilet 1 el sesamolie (flesje) 1 limoen 5 el oestersaus (flesje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 courgette (in de lengte gehalveerd) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 cm verse gember (geschild) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 1 blik kikkererwten (400 g) 2 el Thaise Vissaus (Nuac Nam) 1 dl milde olijfolie 1 sjalotje 2 el sesamolie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlGekookte spaghetti van gisteren en garnalen uit de diepvries....toch iets Thais :-)[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIk had zin in een Oosters gerecht, maar daar botsen de principes van "Een leven lang fit" toch wel mee. Want Oosterse gerechten worden doorgaans geserveerd met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl1 zalmfilet per persoon 300 gr brocolli Verse gember, 1 cm fijngehakt Rode peper, fijngehakt 2 koflookteentje in plakjes Sojasaus Oestersaus sesamzaadjes[...]
Bron: culi-ing.blogspot.com½ kopje mayonnaise 1 theelepel citroensap 5 plakjes gerookte zalm 24 verse oesters in de schelp Bereidingswijze Pureer in een keukenmachine de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl