vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder whiskey aardappel

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gepocheerde scholfilet in zachte kerriesaus met[...]

voor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoomde zeewolf met witte druivensaus

voor 4 personen 4.5 dl visfond, 1/2 fijngesnipperde ui, 1/2 wortel in kleine stukjes, 200 ml Noilly prat, 200 ml koksroom, olijfolie, 20 witte druiven zonder[...]

Bron: smulweb.nl

Kipfilet met druiven

Ingrediënten Porties : 2 1/2 trosje rode druiven 1/2 trosje groene druiven 2 takjes tijm zout naar smaak olijfolie, zoveel als nodig 2 kipfilets[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm-pastasalade

voor 4 personen 200 gr gerookte zalmsnippers of blikzalm 500 gr pasta naar keuze (bijv. tricolore) 2 grote uien 1 courgette 16 witte druiven zonder pit 10[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde zwaardvis met druiventapenade

voor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm-pastasalade

voor 4 personen 200 gr gerookte zalmsnippers of blikzalm 500 gr pasta naar keuze (bijv. tricolore) 2 grote uien 1 courgette 16 witte druiven zonder pit 10[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met champagne, venkelcr

voor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met sesamsaus

voor 4 personen 1200 gram harder of makreel (kleine exemplaren) * 3 theelepels zout * 1 dl olijf- of zonnebloemolie * 3 dunne preien * 3 middelgrote uien * 3[...]

Bron: smulweb.nl
Vis Met Sesamsaus Uit Saudie-Arabie (Samakah[...]

voor 4 personen 1-1 1/4 kg harder of makreel (kleine exemplaren) 3 theelepels zout 1 dl olijf- of zonnebloemolie 3 dunne preien 3 middelgrote uien 3 tenen[...]

Bron: smulweb.nl
vis met sesamsaus uit Saudie-Arabie

voor 4 personen 1-1 1/4 kg harder of makreel (kleine exemplaren), 3 theelepels zout, 1 dl olijf- of zonnebloemolie, 3 dunne preien, 3 middelgrote uien, 3[...]

Bron: smulweb.nl
Krab-zalmsalade met Thaise dressing

voor 4 personen 250 gram surimi krabvlokken - 200 gram gerookte zalm - 1 limoen of citroen - 1 eetlepel sesamzaad of pijnboompitten - 100 gram rucola of[...]

Bron: smulweb.nl
Gepocheerde Schelvis Met Hollandaise-Druivensaus

voor 4 personen 4 moten schelvis van elk ? 200 g zoutpeper 4 dl water 1 dl witte wijn stukje ui stukje wortel stukje prei 1 laurierblad 3 takjes peterselie 1[...]

Bron: smulweb.nl
Tong Veronique

voor 2 personen 2 tongfilets van elk 120 gr 75 gr verse zalmsnippers peper en zout * 0,6 dl witte wijn 1 eetl fijngehakte sjalotjes of ui 2 theel citroensap 1[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy