Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ergens vorig jaar was ik als bezeten op zoek naar tamarindepasta. Dit kwam regelmatig terug in recepten in de boeken van Yotam Ottolenghi en ik wilde dat dus[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties: 4 400 gr basmati rijst 1 limoen 3 lente-uitjes 500 gr stevige visfilet (bijv. roodbaars, pangasius of zalm) 600 gr sperzieboontjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 300 g basmatirijst 2 maal 250 g gebroken sperziebonen 1 citroen 5 maal 100 g kabeljauwfilet (in blokjes) 5 eetlepels olie 1 1/2 eetlepel[...]
Bron: ah.nlHet grootste succes deze week was zonder twijfel de zak norivlokjes van Saitaku, welke je over rijst en dergelijke kan strooien. Het gaat om krokant geroosterd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen De curry: - 600 g filets van stevige witte vis (bv.roodbaars,wijting...) 8 gamba′s 1 broccoli 4 selderstengels -1 grote sjalot -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gekookte kreeften- blaadjes veldsla- blaadjes rood witloof- blaadjes witloof- 2 lepels mosterd- 250 gr champignons- 50 gr. sjalot- 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl2 gekookte kreeften, blaadjes veldsla, blaadjes rood witloof, blaadjes witloof, 2 lepels mosterd, 250 gr champignons, 50 gr. sjalot, 2 dl room, 100 gr gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 gekookte kreeften blaadjes veldsla blaadjes rood witloof blaadjes witloof 2 lepels mosterd 250 gr champignons 50 gr. sjalot 2 dl room 100 gr[...]
Bron: smulweb.nl