Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ingrediënten 1 komkommer (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) ½ bakje basilicum ((a 15 g) blaadjes grof gesneden) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik paksoi 300 g pangasiusfilets 1 rode ui 200 ml kokosmelk 250 g eiernoedels 2 el sojasaus 2 el olie zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 eetlepels sake 5 eetlepels mirin (zoete Japanse rijstwijn) 3 eetlepels sojasaus 4 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 4 scholfilets, à circa 150 g peper en zout een stuk verse gember van 2 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 citroen of 1 limoen 2 tl vloeibare honing 2 el lichte sojasaus 4 middelgrote sint-jakobsvruchten, circa 200 g in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 250g gepelde scampi - 2 gepelde tomaten - 1 ui - 2 wortelen - 200g champignons - 1 teentje look - 200ml kalfsfond - 2 EL azijn - 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 300 g gerookte zalm - 1 rijpe avocado, geschild en in blokjes gesneden - ¼ komkommer, zaadjes verwijderd en in blokjes - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlDiepvrieskoolvis, zo makkelijk te bereiden wanneer je het hebt ontdooid. Maar veel variatie zit hier bij ons thuis niet in. Eigenlijk is hij bij ons thuis[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be