Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWarme garnalen met knoflook als voorgerecht. Ingrediënten : 2 kilo gamba's (tijgergarnalen) ½ theelepel gerookt paprikapoeder chilivlokken laurierblaadjes[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 5 trostomaten 5 el verse peterselie 1 kleine ui 3 tenen knoflook 46 g ansjovisfilets (blikje) 6 el olijfolie 600 g kabeljauwfilet 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlNu ik hier nog ben maak ik nog maar eens een zeer typisch Portugees gerechtje. Ik at dit voor het eerst toen ik nog in het project op een groep woonde. Het[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beHet ruikt zalig in mijn keuken als ik de vis op Venetiaanse wijze klaarmaak. Het water loopt me in de mond. Maar eenmaal op het bord valt het gerecht tegen. De[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVis is in huize Eetplezier een gewild onderdeel van de maaltijd. En omdat het water bijkans langs mijn achterdeur stroomt, is het geen enkel probleem om aan[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel (15 ml) citroensap 1 theelepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 laurierblaadje 500 g verse[...]
Bron: allrecipes.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl