Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 392 recepten
Ingrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram tonijn pesto rucola snufje zout(zeezout) snufje peper cherry tomaatjes 1 mandarijn 1 grapefruit 1 limoen Bereidingswijze Snijd de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gr grote, gepelde garnalen, 6 sate stokjes. Voor de marinade: 1 dl. kokosmelk, flinke mespunt Thaise groene currypasta, 2 thl. rasp van[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Currypasta 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 gedroogde rode chilipepers 2 verse rode chilipepers 1/2 theelepel zout 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 struik paksoi 300 g pangasiusfilets 1 rode ui 200 ml kokosmelk 250 g eiernoedels 2 el sojasaus 2 el olie zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlVoor een familie-etentje zocht ik een hoofdgerecht dat op de avond zelf geen tijd vergt. Ik pakte maar weer eens good old Nigella erbij, en dan wel haar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 1 limoen 125 g ricotta (bakje à 250 g) 200 g gerookte zalmfilet 8 g verse basilicum (zakje à 15 g) zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlZalmmousse Het koken en het bakken heb ik van huis uit meegekregen. Bij speciale gelegenheden en bij feestdagen werden er bij ons altijd extra lekkere dingen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 tonijnsteak (150 g) 1 eetlepel olijfolie (met citroenaroma) 1 eetlepel limoensap 2 eetlepels foreleieren (potje a 50 g) 2 takje peterselie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de zalm: * 2 fijngehakte knoflooktenen, * 5 cm fijngehakte verse gemberwortel, * zeer fijngeraspte schil van 1 limoen, * 1 (milde) rode[...]
Bron: smulweb.nl