Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Ingrediënten 50 g zachte boter 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 2 theelepels citroensap 200 g zalmfilet 1 zakje aardappelpuree à la minute (pak a 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel plantaardige olie 1 groene chilipeper, gehakt 1 prei, gehakt 2 teentjes knoflook, geperst zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zwaardvissteaks, circa 1 cm dik, à 150 g 1½ tl olijfolie, extra vergine 250 g blaadjes jonge spinazie 2 courgettes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel komijnezaad zak verse spinazie 3 gepelde tomaten voor twee personen grote garnalen 1 teen knoflook halve citroen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine rode chilipeper 1½ eetl. rode-wijnazijn zout 500 g nectarines, in blokjes van 1 cm 1 rode paprika, in ruitjes van 1 cm[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 11 april 1 ui, 2 el citroensap, ½ el boter, 1 dl gezeefde tomaten, 1,5 tl dragon, ½ el honing, 400 gr. visfilet, 1 tl komijnpoeder, ca.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com