Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 8 forelfilets, à circa 100 g 4 takjes verse dille 250 g sperziebonen, gehalveerd 2 el kappertjes 200 ml droge witte wijn 300 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 150 gram fusilli pasta 1 blikje tonijn, uitgelekt 1 rode ui, fijn gesnipperd 4 teentjes knoflook, geperst 1 klein blikje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 2 eierenm (gesplitst) 4 tilapiafilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g verse tagliatelle 1 ui 120 g zwarte olijven (potje à 240 g) 2 tl kappertjes 5 el olijfolie 690 g tomatensaus (Sugocasa traditionale,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje platte peterselie ((20 g), alleen de blaadjes) 1 bakje bieslook ((25 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 eetlepels olijfolie 1 eetlepel witte-wijnazijn 25 g verse slakruidenmix 1 eetlepel kappertjes (potje) 6 sliptongetjes (ca. 600 g) zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot (gesnipperd) 10 zwarte peperkorrels 150 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot 380 ml) 1 flesje kookroom (250 ml) 1 el verse dille[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje peterselie (30 g) oregano (uit zakje verse Italiaanse-kruidenmix 20 g) ½ citroen (geperst) 1 sinaasappel (geperst) 1 teentje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen 2 tenen knoflook zout en peper 15 g verse rozemarijn 8 plakken ontbijtspek (75 g) 2 eetlepels kappertjes 5 eetlepels olijfolie 6[...]
Bron: ah.nlVis met Olijventapenade Hoewel dit recept in het boek Wintergerechten van Delia Smith staat Is het een recept wat ook makkelijk zomers gemaakt kan worden[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets 50 g bloem Grof zeezout Peper uit de molen 100 ml olijfolie Voor de saus: 150 g gepelde amandelen 25 g oud wit brood, korst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g. kabeljauwhaasje, 8 gezouten ansjovissen, 10 sjalotten, 1 paprika, 400 g. gehakte tomaten, 2 koffielepels Provencaalse kruiden, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. gekookte lintmacaroni of pijpjes, 2 uitgelekte blikjes tonijn, half potje pesto rosso, 4 lente-uitjes in ringen, scheut olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlNodig voor 4 personen (recept van Sylvia Witteman uit het volkskrant magazine): 2 blikjes tonijn in olijfolie bosje peterselie bosje basilicum blikje ansjovis[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl