Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
voor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 citroen, in dunne schijven 4 takjes verse rozemarijn 2 zalmfilets, vel en graten verwijderd grof zout naar smaak 1 eetl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 125ml witte wijnazijn 1 1/2 eetl Dijon mosterd 1 eetlepel citroensap 1 eetl gedroogde Italiaanse kruiden 4 takjes verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 1 forel, schoonmaakt en zonder kop 1 teentje knoflook, in schijfjes 1 citroen, in schijfjes 1 takje verse basilicum 1 takje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 110 ml witte wijn 5 teentjes knoflook, fijngesneden 2 theelepels verse rozemarijn, fijngesneden 450 gr zwaardvissteaks 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 zalmsteaks 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel gedroogde rozemarijn zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - pakje pancetta 80 g - 50 g boter - 1 teen knoflook - 1 sjalot gesnipperd - 2 sneetjes witbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 50 g geraspte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 makrelen (schoongemaakt) 2 teentjes knoflook snufje paprikapoeder 1 citroen 12 takjes rozemarijn olijfolie peper & zout Voorbereiding Begin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets (van elk 120 gr) 1/4 theelepel zout 1/4 theelepel zwarte peper 45 gr boter 1 eetlepel citroensap 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlOnder het mom van wie niet van dille houdt moet creatief zijn: 4 personen Bereidingstijd: circa 20 minuten Ingrediënten: 200 gram biologische gerookte zalm 100[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl