Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 grote zeebaars van 1,5 kilo. Liefst lijngevangen en schoongemaakt, hoeft niet geschubd. 2 á 3 dorades gaat ook goed. 2 citroenen in[...]
Bron: smulweb.nlRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij Lidl vind je regelmatig producten die je nergens anders vindt. Ik kocht daar Mahi Mahi vis, vertaald als Dorade Coryphène en Goudmakreel. Lijngevangen in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet ziet er niet zo aantrekkelijk uit op de foto, maar het is echt lekker. En makkelijk te maken. Het recept komt van de onvolprezen site[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten : 1 x 750g hele vis, zoals snapper of daurade, schoongemaakt 100 g zachte boter 4 teentjes knoflook, geperst Partjes citroen, voor garnering[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 600 gr. kabeljauwhaasjes of doradefilets 500 gr vongole (venusschelpen) 3 el olijfolie knoflook peterselie zwartepeperkorrels Bereiding:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEén van mijn succesrecepten als ik eters krijg is deze "Zeebroodschotel". Mensen zijn altijd verrast als ik de schaal op tafel zet; het brood wordt namelijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEén van mijn succesrecepten als ik eters krijg is deze "Zeebroodschotel". Mensen zijn altijd verrast als ik de schaal op tafel zet; het brood wordt namelijk in[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com