Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Dit was een leuke verrassing. Een dag eerder had ik visfilet uit de vriezer gehaald zonder duidelijk plan. Op de avond zelf was er een dolende negenjarige om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlMakreel schoonmaken. Check op kleine graatjes. Voel goed met je vingers en pluk de makreel uit elkaar. Snij een handje vol dadels in kleine stukjes. Vermeng de[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje verse dille (15 g) 1 bakje surimi flakes (125 g) 2 bakjes roze garnalen (Ã 125 g) 3 eetlepels medium dry sherry 250 ml slagroom[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 2 tomaten 4 takjes dille 4 maatjesharingen 4 eetlepels witte wijnazijn 1 eetlepel suiker 3 eetlepels olijfolie ½ theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 noordzeetongen* 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml) 1 citroen (schoongeboend) 1/2 bakje platte peterselie ((a 20 g), blaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend, geschild) 2 el olijfolie 2 x 2 stuks lekkerbekjes (pak 3 stuks, diepvries) 700 g witlof 4 mandarijnen 1 kleine[...]
Bron: ah.nlGisteren had ik sterke behoefte aan een lekker stukje vis, dus heb ik dit gerecht ontwikkeld. Het was echt heel lekker, en het bordje dus zo leeg! De salade is[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beEen simpele vistaart... Je hebt er niet zoveel voor nodig (aardappelen, vis uiteraard (;-)), dille...) maar het smaakt heerlijk, vooral als je snel wil gaan en[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlUit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWij hebben deze zomer weer heel wat vlees gebakken op de BBQ en voor de afwisseling zijn we ook een beetje gaan experimenteren met vis. Onze oudste dochter[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl