Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ik had zelf geen foto gemaakt omdat ik dacht dat het niet zo bijzonder zou zijn, maar ik vind het toch wel de moeite van het vermelden waard. Deze foto komt er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]
Bron: smulweb.nlDe zon laat het nog steeds afweten. Maar laat dat mij er niet van weerhouden om alvast een zomers voorgerecht te prepareren. 't ideale voorafje voor een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekker luie zondag in de Provence. Heerlijk lang slapen, uitgebreid ontbijt en … niets moet alles kan. We halen net de markt in Coustellet. Vele[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlGoedenavond! Wat een dag dit; super leuk om eens op de nationale radio over m'n blog te kunnen vertellen! Om dat te vieren (leuk als excuus) at ik vanavond[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl Merluzzo con cipolline e fave Ingrediënten: 850 g kabeljauwmoot 330 g borretane uitjes 250 g (ontdooide) tuinbonen 2 gepelde tomaten rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWaarom heet dit blog eigenlijk Marsepein, terwijl er opvallend weinig met marsepein wordt gekookt? Het antwoord is simpel; alle andere mooie namen waren al[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWe wilden vorig weekend barbecueën en hinkten op twee gedachten: een hele vis op de bbq grillen of weer eens gegrilde pijlinktvis. In Yerseke hebben we[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl