Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 216 recepten
Ingrediënten Porties : 4 olijfolie 1 hele knoflook, gepeld en fijngehakt hele, gedroogde rode chilipepers (naar smaak), fijngehakt 500 gr verse garnalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr garnalen olijfolie 2 tot 3 tenen knoflook, fijngesneden 1 snufje gedroogde rode chilivlokken zout naar smaak 60 ml witte[...]
Bron: allrecipes.nlgegeten op 12 augustus super sappig en overheerlijk! 250 gram pandan- of basmatirijst, 1 kg prei, 6 zongedroogde tomaatjes, 2 el boter, 600 gram witvis,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 450 gram verse zeeduivelfilet -1 eetlepels olijfolie - 450 gram tapenade - zout - zwarte peper - Voor garnering : vers gehakte peterselie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 15 gamba`s 3 teentjes knoflook 1 chilipeper olijfolie zwarte peper zout Bereidingswijze Gamba`s helemaal of half pellen. Darmkanaal eruit[...]
Bron: smulweb.nlHallo allemaal! Vandaag had een vriendin van me het over sushi en oooh daar had ik zin in. Nu heb ik dat vorige week nog gegeten én ga ik volgende week weer[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 forelfilets citroensap zout en peper naar smaak paprikapoeder lavas (maggiplant) knoflookkorrels tijm Provençaalse kruiden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 blikjes (185 gr) tonijn in water, uitgelekt 1/2 krop broccoli, zeer fijngesneden 1/2 krop bloemkool, zeer fijngesneden 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: 200 gram zalmsnippers ½ rode ui verse bieslook ½ citroen scheutje magere kookroom versgemalen peper groene pesto 5 sneetjes casino wit[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlNog een curry maar deze keer met vis...gezond, mager en heel erg lekker! Vergeet de koriander niet...die geeft die typische smaak eraan. Houdt je niet van de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comIk ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comvoor 4 personen - 1 eetl Tandoori kruidenpasta - 4 x 175g zeebaarsfilets met huid, in de lengte doorgesneden - 1/2 tot 2 rode chilipepertjes (afhankelijk hoe[...]
Bron: smulweb.nl