Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 12 personen 1/4 appel (Granny Smith) 2 zoute haringen 40 gram gekookte rode bietjes 1 el olijf olie 1 pakje roggebrood zout en peper 15 gram bieslook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 een paar stukjes bruinbrood of roggebrood een halve zure appel, geraspt dille, fijngehakt 100 gr boter 1 theelepel mosterd 150[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Fluweelzachte haring met komkommer hangop 750 ml volle boerenyoghurt 1 komkommer 0.5 el mierikswortel versgemalen korianderzaadjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nl2 gekookte rode bietjes blikje tonijn in olie 1 gekookt ei zilveruitjes 4 augurken 3 schijven ananas (uit blik) 2 mandarijnen 1 appel 2 gekookte vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 pot rode bieten (ca. 720 ml) 1 ui 1 appel ½ pot augurken zoetzuur (Biologisch, a 680 g) 10 eetlepels olijfmayonaise (pot a 350 ml) 1[...]
Bron: ah.nlDe start van het haringseizoen is al weer twee weken geleden begonnen. Een haring happen hoort natuurlijk bij het haringseizoen, maar wat denk je van een[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200 gr penne of farfalle pasta 2 blikjes (á 213 gr) rode zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 komkommer 1 zoetzure[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 zoute haringen, in blokjes 1 groene appel, in blokjes 1 augurk, uitgelekt en in blokjes 1 sjalot, fijngehakt 6 sprieten bieslook, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr. Zalm 1 stuk Citroensap 1 stuk Sinaasappel 1 deciliter Olijfolie 1 snufje Peper zwarte 1.40 stuks Knolselderij 1 stuk Appel 2 plakjes[...]
Bron: smulweb.nl15 middel grote gambas, 1 rode ui, 1 zoete appel, 2 eieren, 125 ml creme fraiche, 2 eetlepels mayo, 2 eetlepels "natrium arme ketchup" (ik heb mijn eigen[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl