Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
Ingrediënten 3 eetlepels (olijf)olie 1 zak aardappelpartjes (425 g) 2 uien 2 teentjes knoflook 1 kleine citroen 1 pak doperwtjes (diepvries, extra fijn,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 500 g aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 2 potten visfond (a 380 ml)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote gekookte (diepvries)garnalen 500 g biefstuk 4 el olie 1 tl chilipoeder 2 tenen knoflook 4 el mayonnaise 3 el zure room 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 flinke stukken victoriabaars 2 ons roomboter 1 citroen 4 tenen knoflook zeezout peper dille (gedroogd of vers) Hulpmiddelen Koekepan of oven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. bloem 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl8 peperkorrels 2 laurierblaadjes 6 takjes peterselie 6 dl melk 30 g boter 1 teentje knoflook, geperst 1 bosje lente-uitjes, gesnipperd 2 eetlepels bloem 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr kabeljauwfilet óf Schelvisfilet 2 vleestomaten (in plakjes) 1 zak verse spinazie 5 el geraspte kaas, belegen Paneermeel 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sinaasappel 2 mandarijntjes 2 bosuitjes 1 limoen 1 teentje knoflook klein stukje rode peper 4 el grof gehakte krulpeterselie sesamolie 1-2[...]
Bron: smulweb.nlErg lekker en goed van te voren klaar te maken. 400 gram visfilets in repen, 1 grote prei, 1 ui, 1 teen knoflook, Provençaalse kruiden, olijfolie, 2 dl room,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com