Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 50 ml witte wijn 1 beker slagroom (125 ml) 16 verse mosselen (in de schelp (zak a 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 300-350 gr zalmsnippers (per persoon ca 75 gr.), 800 gr gekookte aardappelschijfjes (kook 1 cm dikke rauwe aardappelschijfjes 7 minuten lang[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g koolvisfilet -1 eetlepel citroensap -zout -2 uien (fijn gesneden) -2 el boter -600 g verse champignons (in dunne plakjes) -200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 blikjes zalm, uitgelekt en graatjes verwijderd 300 g aardappelpuree uit een pakje 1 ui in schijfjes 125 ml slagroom 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eieren,1/8 slagroom,1kg.aardappelen,zout, 25gr.boter,1groentebouillonblokje,2 ons geraspte oude kaas,versgemalen peper, 5 takjes peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g aardappelen (vastkokend) 1 schaal gekookte bieten ((500 g), geschild) 4 Hollandse (nieuwe haringen) 1 bekertje slagroom (125 ml) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g koolvis (ontdooid) 1 el maizena (of aardappelmeel) 50 ml slagroom 1 citroen (in 5 parten) 2 eieren 4 el halfvolle mayonaise 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g aardappels 3 bosuitjes 3 takjes peterselie 300 g kabeljauwfilet 1 blikje ansjovisfilets 1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g gedroogde en gezouten kabeljauw (stokvis) 1 ui 350 ml slagroom 5 aardappelen 10 olijven handje paneermeel 2 el olijfolie Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 1 ui 25 g roomboter (ongezouten, pakje a 250 g) 1 zak aardappels (kookvast (a 450 g), geschild) 1 doos kabeljauwfilet (diepvries, 400 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 gram zalmmoot per persoon Citroensap Zout en peper 1 ui Kwart slagroom 1 eetlepel maïzena Cayennepeper, dille, basilicum 2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nl