Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDit is een onderdeel van de feestelijke Chinese maaltijd. Eenvoudige recepten, snel klaargemaakt, mits je de voorbereidingen hebt getroffen. Ingrediënten voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen favoriet Aziatisch gerecht. Ingrediënten : 2 tenen knoflook 2 tl geraspte gemberwortel 4 el zonnebloemolie 12 grote rauwe garnalen, gepeld (zonder[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 rode ui 2 tomaten 4 takjes dille 4 maatjesharingen 4 eetlepels witte wijnazijn 1 eetlepel suiker 3 eetlepels olijfolie ½ theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 tonijnsteaks (` ca.100 g) 6 eetlepels Teriyaki marinade (fles ` 250 ml) 1 komkommer 2 eetlepels sojasaus (fles ` 150 ml) 1 eetlepel azijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g suiker 125 ml azijn ½ bloemkool (in roosjes) ½ kilo kruimige aardappelen ½ knolselderij (geschild) 3 sjalotten 1 bakje[...]
Bron: ah.nlEen jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIk kocht tot nu toe altijd schoongemaakte garnalen, maar besloot dit keer eens ongepelde garnalen uit de diepvries te proberen. Veel goedkoper. Dat betekende[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVan het restje groenten dat ik overhad van Jamie's 15 minuten gerecht met zalm en groenten had ik nog broccoli en sugarsnaps over. Met wat garnalen uit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl