Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nl't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePure smaken. Eenvoud. En vooral een verrukkelijke puree. Dit gerecht werd afgelopen dinsdag als voorgerecht geserveerd, maar ik zou gewoon de porties wat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 75 g suiker 125 ml azijn ½ bloemkool (in roosjes) ½ kilo kruimige aardappelen ½ knolselderij (geschild) 3 sjalotten 1 bakje[...]
Bron: ah.nlZalm kun je op veel manieren bereiden. Het is gezond, bevat de goede vetten en je kunt er eindeloos mee variëren. Voor dit gerecht voor gebakken zalm heb ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen etentje thuis met meneer Marsepein; dat was al weer te lang geleden. Toen de kinderen op bed lagen, hebben we dit samen gekookt. Het was heerlijk! Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Diepgevroren naakte coquilles (ca.4 pp) en diepgevroren gepelde gamba′s(ca.3 pp), 2 sjalotjes, 1 dl.rode of witte Port, 3 eetl. milde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g. bloem 1 zakje gedroogde gist 15 g. zout 1 tak rozemarijn 1 eetl. suiker 1 eetl. boter 300 ml. lauw water 400 g. tomaten 2 kroppen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse sint-jakobsschelpen 1,5 dl witte wijn 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 sjalotje, gehakt 2 korianderzaden, gekneusd 12 gamba′s[...]
Bron: smulweb.nl