Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
voor 4 personen 100 gr ongezouten roomboter op kamer temperatuur 2 el fijngehakte dille 2 tenen knoflook geperst 4 sliptongen 1/2 courgette in blokjes van 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen variatie op een recept van Ramsey, gezien op zijn iPad app. Zie filmpje . Ramsey doet het met brill (griet) maar die kon ik zo snel niet krijgen. Heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 16 coquilles St. Jacques zout 400 gram sjalotten boter zout 60 cc room 100 gr gepureerde (gare) aardappelen 4 mandarijnen zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eierdooier 100 gr champignons, in blokjes gesneden 12 sint-jakobsschelpen 2 sjalotjes, fijngesneden 300 ml champagne 30 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g kabeljauwfilet 3 sjalotjes 5 takjes peterselie 3 eetlepels bloem zout en peper 100 g boter 2 eetlepels kappertjes zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo visfilet (mix van zalm, kabeljauw, tong enz.) 1 deciliter droge witte wijn 1 ui 2 sjalotjes 1 beker crème fraîche (125 ml)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nl