Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 600 g tonijnfilet Kleefrijst 400 g kleefrijst 6 dl water 2 dl kokosmelk 4 el suiker 3 el gember siroop Tempura beslag 1 eierdooier 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlHoi allemaal, hebben de meesten van jullie nu zomervakantie? En genieten jullie ook zo van het weer? Maar, nu het zulk prachtig weer is, moet er nog wel steeds[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 100 g peultjes 2 tomaten 1 stengel sereh 3 el Balinese kruidenpasta (zie tip) 1 el olie 2 dl kokosmelk 250 g jumbogarnalen 1 el sambal oelek[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 theelepels wasabipasta (tube) 4 eetlepels lichte sojasaus 2 eetlepels rijstazijn 1 theelepel suiker 2 eetlepels olie 4 zalmmoten 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g rauwe ongepelde zoutwatergarnalen (diepvries) 200 g peultjes 300 g zalmfilet 1 el sesamolie (flesje) 1 limoen 5 el oestersaus (flesje)[...]
Bron: ah.nlNet als in Nederland vind je in Australie bij de grote supermarkten ook eigen magazines met recepten. Ondanks dat we al iets te veel bagage bij ons hadden, kon[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 2 personen * 5 el teriyaki saus(kikkoman * 4 stukkn zalm(totaal 350-400 g * 2 el zonnebloemolie * 50 g peultjes * 1 flinkewortel * 4 shitake paddestoelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond visfilet ( roodbaarsfilet) verse gember, fijn geraspt. 2 tenen knoflook heel fijn gesneden japanse soyasaus ( naar smaak) kokosmelk ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen * 5 el teriyaki saus(kikkoman * 4 stukkn zalm(totaal 350-400 g * 2 el zonnebloemolie * 50 g peultjes * 1 flinkewortel * 4 shitake paddestoelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. pangasiusfilet 150 gr. peultjes 3 eetl. olie, om in te bakken 2 rode uien, in dunne partjes 150 gr. winterwortel, in dunne plakjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. pangasiusfilet 150 gr. peultjes 3 eetl. olie, om in te bakken 2 rode uien, in dunne partjes 150 gr. winterwortel, in dunne plakjes 1[...]
Bron: smulweb.nl