Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlNog maar 2 maanden en Kerst is dan al gepasseerd en oudjaar staat voor de deur. Als controlefreak plan ik màànden op voorhand mijn feestmaal. Niets is leuker[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beDe tijd dat de tomaten alleen maar rood en rond waren, ligt al heel lang achter ons. Momenteel zijn ze er in allerlei vormen, groottes en kleuren: groen,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVrolijk Pasen! Wat fijn hè, een dagje extra vrij, de lente voor de deur....een uurtje langer licht. Ik vind het geweldig. Wat ik vroeger ook geweldig vond, was[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlBron: Dagelijkse Kost Een fantastische barbecuesalade van Jeroen Meus! Om je vingers van af te likken! Ingrediënten : 4 eetlepels ketchup 1 eetlepel mosterd 2[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seIngrediënten Porties : 4 500 gr inktvis, schoongemaakt, in dunne ringen gesneden, tentakels in kleine stukjes gehakt snufje zout 1 groene mango, in zeer[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 Voor de marinade 1/2 flesje terriyakisaus 1 theelepel mosterd 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel gembersiroop peper 10 zalmfilets[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350g zalmfilet,1 eiwit,2 sjalotjes (gepeld en fijngehakt),4 TL wasabi pasta, 2 TL geraspte citroenschil,sap van 1 grote citroen,diepvries[...]
Bron: smulweb.nl