aspergesoep jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | preischotel met varkensvlees | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder paprika cayenne

Gevonden 11 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalencocktail met aardappel en rucola

Ingrediënten 1 grote aardappel (vastkokend) 1 el mayonaise 3 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn (fles 500 ml) 1 tl suiker 1 tl kerriepoeder 1[...]

Bron: ah.nl
Gebakken kreeft met champignonsoep en champagne

voor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]

Bron: smulweb.nl

coquilles in champagnesaus

voor 4 personen Per persoon 3 grote coquilles, voor deze hoeveelheid 12 stuks een stukje van 10 cm. van het witte deel van een middelgrote prei 1/2 gesnipperd[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kreeft met champignonsoep en champagne

voor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel, fregola met pompoenpuree en chorizo,[...]

Tweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gerookte forelfilet op de manier van een[...]

Nou ja, in de verste verte nog niet. Het is een versimpelde uitvoering van een voorgerecht van chef Daniel Humm's sterrenrestaurant NYC's Eleven Madison Park,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gemarineerde zwaardvis met druiventapenade

voor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met champagne, venkelcr

voor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde zwaardvis met druiventapenade

voor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy