Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Visschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlNog net op tijd voor de eindejaarsreceptie? Scampi Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik persoonlijk niet zo voor scampi ben.. Maar kijk toch een[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlHier moet je eigenlijk mensen voor uitnodigen, zo lekker is het. Wij aten het met aardappels uit de oven en sla uit eigen tuin. Het liefste graag ook nog met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 600 g garnalen 3 sjalotten (gesnipperd) 1 limoen (geraspt en geperst) mespunt cayennepeper 3 eetlepels olijfolie 6 rode paprika's (in kleine[...]
Bron: ah.nlEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlPasta gamba is absoluut mijn favoriete pasta! Pasta gamba staat in feite symbool voor de Italiaanse keuken: simpel en totaal verslavend! Dit geldt wel alleen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHallo allemaal! Vandaag had een vriendin van me het over sushi en oooh daar had ik zin in. Nu heb ik dat vorige week nog gegeten én ga ik volgende week weer[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHola! Omg, gisteravond heb ik zooooooo lekker gegeten. Echt veeeeeel lekkerder dan ik in lange tijd heb gegeten. Ik had een tijdje geleden een kookboek[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 2 personen Halve spaanse rode peper,2 teentjes knoflook,4 grote ongepelde gamba′s,1 rode grapefruit,1avocado,3takjes verse koriander,100ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 60 ml olijfolie, 8 teentjes knoflook(geperst), 1 bosje peterselie(fijngehakt), 2 laurierblaadjes, 1 of 2 rode chili pepers of spaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr garnalen olijfolie 2 tot 3 tenen knoflook, fijngesneden 1 snufje gedroogde rode chilivlokken zout naar smaak 60 ml witte[...]
Bron: allrecipes.nlWij zijn dol op vis en als we zin hebben in iets lekkers tussendoor haal ik nog weleens grote garnalen uit de vriezer en maak ik dit snelle gerecht.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten: 200 gram zalmsnippers ½ rode ui verse bieslook ½ citroen scheutje magere kookroom versgemalen peper groene pesto 5 sneetjes casino wit[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlCaribean Crabmeat Salade met Romige Gember Dressing Nu we toch met de crab in de weer zijn en het heerlijk lenteweer is. Heb ik nog een heerlijke crabsalade[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl