Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 zalmmoten of stukken filet, à circa 125 g 150 ml droge witte wijn 1-2 laurierblaadjes reepjes citroenschil peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 pakken zalmfilet (voordeelverpakkingen a 650 g) 2 citroenen (schoongeboend) 4 el olijfolie extra vierge 100 ml droge witte wijn 2[...]
Bron: ah.nlDit heerlijke recept is een creatie van mijn schoonvader! Tegenwoordig kun je vrij makkelijk aan verse dragon komen. Verse dragon smaakt anders dan gedroogde[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlGevulde Zalm Wil je met de feestdagen eens van de kalkoen, eend of gourmetten af En iets heel iets anders serveren? Dit is dan een ideaal gerecht Je kunt het[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 gekookte kreeften (elk 500 g) -25 g boter -cayennepeper naar smaak -6 eetlepels droge witte wijn -1 eetlepel fijngehakte dragon -3 dl[...]
Bron: smulweb.nlEén van mijn succesrecepten als ik eters krijg is deze "Zeebroodschotel". Mensen zijn altijd verrast als ik de schaal op tafel zet; het brood wordt namelijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 zalm van ongeveer 1 kg (of de staart van een grote zalm) * 1 roodbaars van ongeveer 1 kg * verse tuinkruidenmengeling * look * boter * witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 scampi′s 1 dl olijfolie 2 eetlepels tomatenpuree 2 eetlepels ketchup 3 dl volle room 2 dl droge witte wijn 2 Chilipepers 4 takjes[...]
Bron: smulweb.nlEén van mijn succesrecepten als ik eters krijg is deze "Zeebroodschotel". Mensen zijn altijd verrast als ik de schaal op tafel zet; het brood wordt namelijk in[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com