Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 350 g groene asperges 250 g eiermie 2 rode uien 2 bosuitjes 300 g zalmfilet 4 tl shichimi togarashi by Jonnie Boer (specerijenmelange,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g aspergetips 1 vanillestokje 100 ml visfond 125 ml slagroom (bekertje) 500 g coquilles 2 el olie 4 tl imitatiekaviaar zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmfilets (van 120 g elk met vel, geschubd en graten verwijderd) 2 zakjes groene thee olijfolie 1 blik kokosmelk (light, 400 g) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 1 citroen 4 forellen 8 eetlepels olijfolie extra vierge 8 groene asperges 350 g bloemkoolroosjes 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 nieuwe aardappelen (van gelijke grootte) 4 witte asperges 12 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 2 limoenen 8 el olijfolie 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlGepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten. Benodigdheden voor 2 personen: 2 kabeljauwhaasjes 1 dl groentebouillon 10 groene[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comGepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten. Benodigdheden voor 2 personen: 2 kabeljauwhaasjes 1 dl groentebouillon 10 groene[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beDe combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZalm met Cranberry, Peterselie en Notenkorst Heerlijk....Zalm Dit feestelijke gerecht ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit Ook de smaak is erg lekker Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl