Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken zalmfilet, zonder vel, à circa 150 g 200 g jonge prei 250 g malse asperges 150 g peultjes 4 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 20 asperges (5 p.p.) 400 g dungesneden rauwe zalmfilet (100 g p.p.) 1 theelepel zout ½ theelepel suiker Saus: 4 sjalotten (100 g) 4 dl[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwhaas (elk 150 g) 1 fijngesnipperde ui 20 cl droge witte wijn 4 eetlepels paneermeel 2 eetlepels gehakte tuinkruiden:[...]
Bron: smulweb.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g boter 1 duopak krieltjes (700 g) 4 scholfilets (of 8 kleine filets, ca. 500 g) 1 sinaasappel 1 eetlepel citroensap (flacon a 115 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 zakje verse peterselie (Ã 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (Ã 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500[...]
Bron: ah.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl