vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis met boter

Gevonden 32 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Asperge-Zalm lasagne met Parmezaan

voor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]

Bron: smulweb.nl

Zomerse zalm met asperges

Ingrediënten Porties : 4 4 stukken zalmfilet, zonder vel, à circa 150 g 200 g jonge prei 250 g malse asperges 150 g peultjes 4 el droge witte wijn 200 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Schotse zalm op asperges met een witte[...]

voor 4 personen 20 asperges (5 p.p.) 400 g dungesneden rauwe zalmfilet (100 g p.p.) 1 theelepel zout ½ theelepel suiker Saus: 4 sjalotten (100 g) 4 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-banaanschotel met spekjes

gegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zeebaars met Langoestines en Asperges

voor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw op zijn Vlaams

voor 4 personen 4 stukken kabeljauwhaas (elk 150 g) 1 fijngesnipperde ui 20 cl droge witte wijn 4 eetlepels paneermeel 2 eetlepels gehakte tuinkruiden:[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met saffraansaus

Het is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Zeewolf met broccoli, peultjes en asperges

Ingrediënten 2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken[...]

Bron: ah.nl
Schol met citroen en sinaasappel

Ingrediënten 75 g boter 1 duopak krieltjes (700 g) 4 scholfilets (of 8 kleine filets, ca. 500 g) 1 sinaasappel 1 eetlepel citroensap (flacon a 115 ml) 1[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met groene-kruidenboter

Ingrediënten 1/2 zakje verse peterselie (à 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (à 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met polenta, tomatenvinaigrette en[...]

In maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kreeft met vanillesaus

"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kabeljauw met garnalen en vanillesaus

De combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy