Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
gegeten op 1 april zalm in boter gebakken. aubergine met ui, knoflook en kruiden laten pruttelen. gegeten met rösti-koekjes
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEigenlijk vind ik dat er te weinig met vis wordt gekookt, hier in de keuken in de polder. Voor vis ben ik aangewezen op de supermarkt. De viskar die op het[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 kabeljauwhaasjes 800 gram kruimige aardappelen, geschild olijfolie 500 gram prei, in ringetjes gesneden 1 grote rode paprika,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVandaag test ik weer een recept van Albert Heijn: kabeljauwfilet met pesto. Maar ik vind de kabeljauw in de supermarkt te duur en daarom vervang ik deze door[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter, Vloeibaar 1 bosje koriander 16 grote diepvriesscampis zout 1 teentje knoflook 1/2 kopje citroensap Bereidingswijze Laat de[...]
Bron: smulweb.nlDit is een ovenschotel die binnen 20 minuten in de oven kan staan. Het ligt eraan of je de aardappelpuree zelf maakt of kant en klaar koopt of een zakje droge[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels boter 1 bosje peterselie, fijngehakt 3 teentjes knoflook, fijngesneden 500 gr reuzengarnalen, gepeld 1/2 citroen 75[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel knoflookpoeder 1 eetlepel gedroogde basilicum 1/2 theelepel zout 4 zalmfilets 30 gr boter 4 wigjes citroen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr boter 2 eetlepels Franse mosterd het sap van 1/2 citroen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1/2 bosje verse peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlVis is in huize Eetplezier een gewild onderdeel van de maaltijd. En omdat het water bijkans langs mijn achterdeur stroomt, is het geen enkel probleem om aan[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 50-70 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1 eetlepel sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlSoep maken is al niet zo moeilijk, maar deze soep is wel heel makkelijk! Erg lekker als je niet bang bent voor wat knoflook. Doe flink wat g rasboter (twee[...]
Bron: isweetpotato.blogspot.nl