Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 200 gr. verse tonijn 4 takjes waterkers Voor de tomaten tapenade: 250 gr. groene olijven zonder pit 1 teentje knoflook, heel fijn gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 gr langkorrelige witte rijst 450 ml water 3 eetlepel knoflookolie 2 zalmfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels gekruide paneermeel/broodkruim 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 2 eetlepels geraspte Pecorino Romano kaas 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 courgettes, julienne gesneden 16 rauwe tijgergarnalen, zonder schaal 2 knoflookteentjes, geplet 20 zwarte kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12-16 grote gamba`s gepeld 50 gr walnoten 4 el fijngehakt vers basilicum 4 el fijngehakte gladde peterselie 3 teentjes knoflook, gehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets (van elk 120 gr) 1/4 theelepel zout 1/4 theelepel zwarte peper 45 gr boter 1 eetlepel citroensap 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlBenodigdheden: 1 aubergine 150 gr verse geitekaas 250 gr kerstomaatjes 1 ui, fijn gesneden 1 teentje knoflook, fijn gesneden 1 cm gember, in blokjes gesneden[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beVan simpele koolvisfilets (uit de diepvries) of andere witvis kun je best iets lekkers maken.En natuurlijk kun je ook verse filets gebruiken! Ik had toevallig[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlBenodigdheden: 1 aubergine 150 gr verse geitekaas 250 gr kerstomaatjes 1 ui, fijn gesneden 1 teentje knoflook, fijn gesneden 1 cm gember, in blokjes gesneden[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beJe kunt de zalm zowel in de pan als in de oven bakken. In feite is het een simpel receptje als je hem met Iglo dievriesspinazie met Boursin maakt. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de kabeljauw met korst: 2 sneetjes brood zonder korst, 1 bosje peterselie, 55 gram geraspte parmezaanse kaas, 15 gram gesmolten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 groot ei 50 gr geraspte Parmezaanse kaas 50 gr paneermeel 2 blikjes tonijn, uitgelekt 1/2 teen knoflook, fijn gesneden 1 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 100 gr knoflook boter, +- 20 scampi′s 1 ui , 1 el kerrie poeder, 4 teentjes knoflook uitgeperst, melk, bloem, 250 ml room, 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten zalm 350 gr. verse tagliatelle kleine ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, gesnipperd witte wijn 1 flesje kookroom pakje boursin (150[...]
Bron: smulweb.nlIn het kader van de smaakontwikkeling maar eens een visgerechtje geprobeerd met de kids. Vissticks, ja die kennen we wel, kibbeling en lekkerbekjes ook wel.[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com