Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 94 recepten
voor 4 personen 4 tonijnsteaks van elk 200 g; 8 rijpe tomaten; 1 ui; 3 dl witte wijn; 50 g rode pesto; barbecuekruiden; peper en zout; oregano; Voor de[...]
Bron: smulweb.nl400 gram witvisfilet, 1 grote pot snijbonen, 3 el olie, 600 gram voorgekookte krielaardappeltjes, 1 teentje knoflook, 3 el zilveruitjes, 1/2 tl paprikapoeder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com8 peperkorrels 2 laurierblaadjes 6 takjes peterselie 6 dl melk 30 g boter 1 teentje knoflook, geperst 1 bosje lente-uitjes, gesnipperd 2 eetlepels bloem 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 800 g aardappelen 150 ml melk 1 gele paprika 1 rode paper 1 groene paprika 250 g cherrytomaatjes Olijfolie om in te bakken 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui (gesnipperd) olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 kipfilets 10 ml worcestersaus, apart te verwerken 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 kant en klaar deeg voor een hartige taart 1 ui, gehakt 1 stengel selderij, gehakt 1 gele paprika, gehakt 1 eetlepel olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 500 g aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 2 potten visfond (a 380 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g pangasiusfilet 1 rode paprika (zonder zaadlijsten) 2 tenen knoflook 4 el slagroom 4 el bladpeterselie (grof gehakt) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 rode paprika's 1 ui 2 tenen knoflook 4 vastkokende aardappelen 6 el olijfolie 8 eieren 286 g tonijn in olijfolie (blikje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 rode paprika 2 augurken 75 gr katenspek, in stukjes 2 eetlepels olie tabasco 8 diepvries vissticks 8 zilveruitjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g kabeljauwfilet - 500 g aardappelpuree - 75 g paneermeel - 150 g melkerijboter - 1 eetlepel gehakte peterselie - 1 l court-bouillon[...]
Bron: smulweb.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comIngrediënten 1 kilo aardappels ((kleine biologisch) 1 rode ui 1 gele paprika 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. 200 g) zout en peper 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nl