Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 86 recepten
Knoflookgarnalen in chilisaus. Uit Maleisië komt dit lekker pittige gerecht. Er zit ook paprika en bleekselderij in dit wokgerecht. Na een tip op internet laat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 24 gamba′s, 4 teentjes knoflook, 2 kleine uien, 4 eetlepels olijfolie, 4 etlepels medium sherry, 1 eetlepel citroensap, zout, peper, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 citroen, schoongeboend 2 eetrijpe avocado′s handvol verse koriander, gesneden evt. rood spaans pepertje 3 el olijfolie 750 g verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g rauwe gepelde gamba`s, ontdooid - 3 tenen knoflook, uit de knijper - 1 eetlepel vers gemalen witte peper (ik heb 1/2 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1 kilo kabeljauw 3 paprika's (diverse kleuren) 3 rijpe tomaten 3 uien 10 aardappelen 6 palmharten olijfolie (extra vergine is het[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 12 grote gamba's 400 ml kokosmelk 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlHoi hoi allemaal! Aaaah, zie je dat? TUURLIJK ZIE JE DAT. Mijn vis is paars. PAARS. Vandaag had ik lekker een avondje alleen thuis gepland. Heerlijk. Ik ben[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo hallo! Gisteravond wilde ik weer iets klaarmaken met zoete aardappel, omdat het zo lekker is :) Ik had in de vriezer nog koolvis liggen van een tijdje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedemiddag! Gisteravond heb ik een hele experimentele maaltijd bereid, maar man o man wat was het lekker! In huis stond nog een fles Amarula , een likeur met[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHoi hoi! Afgelopen dinsdag heb ik een gek experimenteel maaltje gegeten en het is inmiddels zaterdag dus misschien moest ik 'm maar eens online zetten. Wat is[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be